Νέος διαγωνισμός Champions League! Έως 150€ paysafe για τον καλύτερο της αγωνιστικής!

Νέος διαγωνισμός Champions League! Έως 150€ paysafe για τον καλύτερο της 1ης αγωνιστικής!

September 15, 2019

Έφτασε η ώρα για τη σέντρα στους ομίλους του Champions League. To 2ήμερο στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου θα είναι γεμάτο από αναμετρήσεις με τις εκπλήξεις να παραμονεύουν. Για πρώτη φορά στους διαγωνισμούς του Prognoscore, παιχνίδι με ακριβή σκορ αγώνων, ξεκινάει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τα δώρα είναι μεγαλύτερα, οι αγώνες περισσότεροι, ενώ από την φάση των Play-Off θα υπάρξουν και αποκλεισμοί χρηστών (ανάλογα με τη συγκομιδή βαθμών που θα έχουν) από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Μόνο οι καλύτεροι παίκτες θα φτάσουν μέχρι το παιχνίδι του τελικού στην Κωνσταντινούπολη στις 30 Μάιου 2020!

Όπως και στο διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη Super League, έτσι και σε αυτό του Champions League, υπάρχουν 4 ειδικές βοήθειες που αυξάνουν ή προστατεύουν τους πόντους σας τα Points Boost, Safety, Points Bonus, Exact Goals Bonus και λεπτομέρειες για αυτά μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Το βασικό δώρο παραμένει 50€ για το νικητή αλλά εάν συγκεντρώσει περισσότερους από 500 βαθμούς 2πλασιάζεται (100€) ενώ αν καταφέρει να ξεπεράσει τους 1000 βαθμούς 3πλασιάζεται (150€)!

Καλή αρχή και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό! Νέος διαγωνισμός Champions League ξεκινάμε εδώ!